19 jul 2008, 17:53

Поредно утро 

  Poesía » Otra
718 0 12

С нежен полъх утрото настъпва,

слънчев лъч в прозореца блести,

тихо към иконата престъпвам,

за молитва, във очите със сълзи.

 

Ще моля Бог да благослови

мен и всички  хора по света,

искрени да бъдем и добри,

да съхраним навеки любовта!

 

© Гинка Любенова Косева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??