19.07.2008 г., 17:53 ч.

Поредно утро 

  Поезия » Друга
719 0 12

С нежен полъх утрото настъпва,

слънчев лъч в прозореца блести,

тихо към иконата престъпвам,

за молитва, във очите със сълзи.

 

Ще моля Бог да благослови

мен и всички  хора по света,

искрени да бъдем и добри,

да съхраним навеки любовта!

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??