13 mar 2010, 21:35

Порив 

  Poesía » De amor
625 0 1

     Порив

 

Слънце в душата,

злини в краката!

Eто това желая аз!

 

Липса на злоба,

пари във джоба!

Нека да радват всеки от нас!

 

Устрем в сърцето,

полет в небето!

С радост да срещнем пътя си нов!

 

С блясък в очите

да стигнем мечтите,

с мощната сила на нова любов!

09.03.2010

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??