Порив
Слънце в душата,
злини в краката!
Eто това желая аз!
Липса на злоба,
пари във джоба!
Нека да радват всеки от нас!
Устрем в сърцето,
полет в небето!
С радост да срещнем пътя си нов!
С блясък в очите
да стигнем мечтите,
с мощната сила на нова любов!
09.03.2010
© Светльо Златанов Всички права запазени