29 nov 2013, 16:13

Порив 

  Poesía
433 0 1

Живей, гори, бъди

и стопляй със сърцето.

Разпалвай, подпали

във дебрите където

ни вятър, ураган

ще могат да достигнат.

Където твоят плам

не ще стане пепелище!

© Диана Бунева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??