29 нояб. 2013 г., 16:13

Порив 

  Поэзия
432 0 1

Живей, гори, бъди

и стопляй със сърцето.

Разпалвай, подпали

във дебрите където

ни вятър, ураган

ще могат да достигнат.

Където твоят плам

не ще стане пепелище!

© Диана Бунева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??