6 ago 2009, 7:13

Порив 

  Poesía » Otra
1010 0 24

 

Порив мой сърдечен,

дързък и свенлив,

кратък като вечност,

дълъг като миг,

бурен като нежност,

шеметен и тих,

слънчев лъч - надежда,

грейнал в моя стих!

 

 

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??