6.08.2009 г., 7:13 ч.

Порив 

  Поезия » Друга
1011 0 24

 

Порив мой сърдечен,

дързък и свенлив,

кратък като вечност,

дълъг като миг,

бурен като нежност,

шеметен и тих,

слънчев лъч - надежда,

грейнал в моя стих!

 

 

 

 

 

 

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??