6 abr 2013, 18:37

Портите към Рая (Където е България) 

  Poesía » Otra
335 0 2

Портите към Рая (Където е България)

 

Един народ с мисия древна

пази Портите към Рая.

Там е България.

Където реките са буйни.

Планините мистични.

Горите прохладни.

А людете - Българи.

Преживели и радости, и мъки.

Преживели възходи и падения.

И векове безброй.

Мъченици и герои.

Воини сурови и майчици обичливи.

С вяра всеотдайна

и език красив оцелели

и земята своя опазили

от хищници алчни и диви.

Там, където са Портите към Рая.

Където е България.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??