Китка от росни цветя -
туй си ти, туй е любовта.
Те и през зимата не вехнат
и портите на нежността открехват.
Че любовта нивга не загива,
когато е истинска, когато е красива.
Тя болката успокоява
и от злото ме спасява...
© Георги Todos los derechos reservados