Jan 10, 2018, 10:50 PM

Портите на нежността 

  Poetry » Love
404 0 1

Китка от росни цветя -

туй си ти, туй е любовта.

Те и през зимата не вехнат

и портите на нежността открехват.

 

Че любовта нивга не загива,

когато е истинска, когато е красива.

Тя болката успокоява

и от злото ме спасява...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??