Северната светлина!
Тя иде, за да нарисува
цветовете на деня...
Но понякога тъгува.
Наслагва чувствен колорит
и себе си докрай раздава.
Денят-пречистен и честит
с птичи гласове запява.
Вземи платното вдъхновен
и нарисувай тази картина!
Може би е тъжен този ден,
но душата ти не ще отмине!
Северната светлина
на всекиго не се отдава...
Нали е хубава жена?
Картината я заслужава!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Благодаря за оценката, Люси!
Благодаря за коментара и оценката,Жени!