22 abr 2009, 8:31

Посадих надежда... 

  Poesía » Filosófica
1063 0 33

Посадих надежда,

а поникна болка:

плод от дива нежност -

и стипчив, и сочен,

с аромат на свежа

и узряла обич.

 

Вкусих от растежа...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??