5 ago 2013, 13:46

Посиняване 

  Poesía
466 0 0

прозорците отваря
заедно с очите си
по цял ден рисува
някакви сърца
по прашния перваз
до посиняване
на пръстите
до посиняване

и на кръвта
в сърцата

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??