5 feb 2011, 20:50

Послание 

  Poesía » De amor
486 0 0

Промяната била красиво нещо?

На думи, да, но не е лесно

да забравиш своите грешки

и да изгориш красиво минало...

 

А аз така неволно го оставих,

облякох се, затворих и вратата.

Не знам след мен пълзеше ли сценария

на хилядите мисли в главата ти...

 

И с глътка въздух свеж се ободрих,

усмихнах се на улицата празна,

замислих се: "Не се ли уморих

да бягам от жестоката омраза?"

 

А ти се чудеше защо ме няма,

и аз не искам да се връщам пак назад.

Единственият изход е послание:

Изтеглих си късметче "Нов живот".

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??