9 dic 2009, 16:59

Послание към мен 

  Poesía
619 0 7

„Недей!” ти казах, „Спри се!”,

опитай се да бъдеш  мъж,

заший сърцето си с конците

и чакай следващия дъжд.

 

Любовен ще е… чак пороен…

Знаеш го, кажи, нали?

Сега бъди така достоен,

усмихвай се, като боли.

 

Надвий онази скрита мъка,

която дебне твоя ден…

Търси в живота друга стъпка,

за щастието няма ген.

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??