4 ene 2023, 7:49

Посланията на сърцето 

  Poesía » De amor, Otra
520 3 2

За теб, поредно, писъмцето

    по гълъб бял изпращам аз.

Привързано е за крачето

на птичката във утрин час.

    По гълъб бял изпращам аз

      посланията на сърцето.

 

И вече чувствата в небето

    към теб летят сред син екстаз,

и изгревът е там, където

те поздравява светъл глас.

    Към теб летят сред син екстаз

      посланията на сърцето.

 

Над вис, над лес и над полето

    крилца са пърхащи завчас.

Надеждите посрещат - ето -

лъчите първи с бодра страст.

    Крилца са пърхащи завчас

      посланията на сърцето.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??