1 may 2015, 9:11

После ме обичай 

  Poesía
436 0 5

 

Мълчи ми се и няма как

да кажа колко те обичам

нали ти казвах че съм прах

и все нанякъде изтичам...

 

... а ти не спирай  говори –
отдавна знам какво ще кажеш

мълчи ми се до теб но ти

разказвай ми до утре даже...

 

... да мога после да те подредя

в поредния очукан куфар

и тихо да потегля там

където с птиците тъгувам...

 

Нали ти казах че съм прах

и все нанякъде изтичам

мълчи ми се –  ти говори...

а после... после ме обичай!

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??