Мълчи ми се и няма как
да кажа колко те обичам
нали ти казвах че съм прах
и все нанякъде изтичам...
... а ти не спирай говори –
отдавна знам какво ще кажеш
мълчи ми се до теб но ти
разказвай ми до утре даже...
... да мога после да те подредя
в поредния очукан куфар
и тихо да потегля там
където с птиците тъгувам...
Нали ти казах че съм прах
и все нанякъде изтичам
мълчи ми се – ти говори...
а после... после ме обичай!
© Бехрин Всички права запазени