16 feb 2017, 23:08

Последен цъфтеж 

  Poesía » De humor
1122 2 8

 

Тази криза на Късната пролет

ще я вкара в големи разноски,

рови нета за чартърен полет,

търси кредит – ще връща на вноски.

 

Вече знае – веднъж се живее,

иска пак да е първо кокиче,

ще накара Южнякът семеен,

подир нея отново да тича.

 

Ще отскочат за малко до Бали,

как ù трябва бял бански на връзки,

под чадъри ще пият кампари,

ще цъфтят от любов... без задръжки.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

"Светът е оцелял, защото се е смял" »

4 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??