19 mar 2009, 2:12

Последен Ход 

  Poesía » De amor
543 0 0

Ти си наред. Твой е последният ход.

Ако мръднеш сега, аз ще съм шах.

Ще спечелиш играта и моя живот,

но да загубя сега, не ме е страх...

 

Стъпкай ме с последната пешка,

нека победата да бъде твоя.

Нека спечелиш без да има грешка,

за награда ще ти дам душата своя...

 

Ако аз победя, какво ще спечеля?

Или предпочиташ да се предадеш?

Ти вече си дал всичко на нея

и в замяна няма какво да ми дадеш...

 

Аз вече нищо не искам от сърцето ти.

Нека ти си победителят в тази игра.

Нека аз да съм слабата пешка в ръцете ти,

играй си с мен, както с тебе играе си тя...

 

Ти си наред. Твой е последният ход.

Направи тесен за мене този свят.

Давай, вземи последната ми капка любов,

сега е момента да ми кажеш "мат!"

© Тайнствената Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??