21 nov 2008, 22:52

Последен лъч 

  Poesía
461 0 6

Застанала тихо във лъч светлина,

останал самотен да топли света,

поздрав последен праща есента,

на зимата дълга отстъпва деня.

 

Опърпани гледат храсти, дървеса,

за последно събират малко топлина,

и стрелкат се птици в есенната красота,

от утре обречена да изчезне в снега. 

 

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??