Последен сезон
Есента от лятото отхапа полегато
и Ноември чак се притесни…
Птичето легално емигрантско ято
понапусна мойте ширини.
Сезонът ми в Декември се прицели.
Животът беше първият мотив.
И днес със туш и пъстри акварели
във рамката дописвам:
„Недоволен! Но Щастлив!“
© Николай Начев Todos los derechos reservados