Dec 22, 2015, 9:35 PM

Последен сезон 

  Poetry » Other
326 0 0

Последен сезон

 

Есента от лятото отхапа полегато

и Ноември чак се притесни…

Птичето легално емигрантско ято

понапусна мойте ширини.

 

Сезонът ми в Декември се прицели.

Животът беше първият мотив.

И днес със туш и пъстри акварели

във рамката дописвам:

„Недоволен! Но Щастлив!“

© Николай Начев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??