1 feb 2024, 17:59  

Последен сезон 

  Poesía » Filosófica
81 0 0

Последен сезон

 

Навън вее зимен вятър

и шума разпилява.

А зимата в мен...

мисли тъжни всява.

 

Затанцуваха листата

с вятъра студен...

Танцът ме докосна,

стана светло в мен.

 

Горе на небето,

и слънцето изгря.

Кокичета бели...

надигнаха глава.

 

Зима е...

последния сезон...

Но Животът продължава,

и със зимен фон.

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??