4 feb 2017, 20:55

Последен стих 

  Poesía » De amor, Versos blancos, Verso libre
634 2 1

А дните си минават 
Светът не спря 
Без теб 

 

 

Ще продължа 
Искам или не искам 

 

А сега 
 последен стих пиша аз 
За теб 
Сълзите ще избърша
 ще забравя и ще изгоря 
Всички стихове написани
 за теб  до сега 

© Павлина Пенкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??