11 ene 2012, 13:57

Последици 

  Poesía » De amor
585 0 0

Последици

В безсънни нощи,
луната ми е изповедник,
съкровена тайна,
написана в моя дневник.
 
Бутилка празна,
а до мен е още тя.
Дори отрова,
не би я изгонила.
 
Тъжните песни
превърнаха се в култ,
Като огнени стрели,
изтреляни с катапулт.
 
Празни листи,
музата си е отишла.
За връщане обратно
не би си и помисила.
 
Не ще остане
нищо, което да гори.
Сърцето уморено,
вече няма да го боли.


© Пенка Ламбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??