Не ме оставяй сама,
не ме оставяй сама в това небе,
в което някога бяхме двамата…
Аз винаги ще те обичам - ти знаеш това…
Запомни, че никога не съм те лъгала,
запомни всичко хубаво, което е имало помежду ни…
Не тръгвай!
Остани поне за малко!
Само те моля - прегърни ме силно,
целуни ме, преди да ми кажеш “сбогом”!
Никога не забравяй нашата последна целувка…!
© Лина Пламенова Todos los derechos reservados