21 abr 2012, 9:53

Последна дупка на кавала 

  Poesía » Otra
1130 0 0

Я кажете кой обича 

да е последна дупка на кавала?

След любимия да тича,

а той за други се раздава!

 

 

Обвързаности - пречат те,

нараняват нечие сърце,

защото пренебрегнато е То

и все си чака само!

 

 

Приемаш нещата всеки път.

Докога ли?

Докато хубавите чувства спрат?

И звуците от последната дупка на кавала се заглушат!

© Вера Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??