Я кажете кой обича
да е последна дупка на кавала?
След любимия да тича,
а той за други се раздава!
Обвързаности - пречат те,
нараняват нечие сърце,
защото пренебрегнато е То
и все си чака само!
Приемаш нещата всеки път.
Докога ли?
Докато хубавите чувства спрат?
И звуците от последната дупка на кавала се заглушат!
© Вера Всички права запазени