28 ene 2007, 21:49

Последната мечта 

  Poesía
530 0 2


Последната мечта

Чудновата планина

Омайваща дъга

Човешка ведрина

Последната мечта

Забравен е студа

Отворена врата

Изпъден е страха

Последната мечта

Изстреляна стрела

Сънотворна самота

Преди да е смъртта

© Наталия Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??