28.01.2007 г., 21:49 ч.

Последната мечта 

  Поезия
529 0 2


Последната мечта

Чудновата планина

Омайваща дъга

Човешка ведрина

Последната мечта

Забравен е студа

Отворена врата

Изпъден е страха

Последната мечта

Изстреляна стрела

Сънотворна самота

Преди да е смъртта

© Наталия Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??