Jan 28, 2007, 9:49 PM

Последната мечта 

  Poetry
512 0 2


Последната мечта

Чудновата планина

Омайваща дъга

Човешка ведрина

Последната мечта

Забравен е студа

Отворена врата

Изпъден е страха

Последната мечта

Изстреляна стрела

Сънотворна самота

Преди да е смъртта

© Наталия Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??