Последната песен
Последната песен за теб
едва ли ще бъде последна.
Сърцето - замръзнало в лед,
но стига ми да те погледна
и пак се взривява светът.
Каква ли е тази магия?
Че искам да върна мига
и в свойта душа да го скрия.
Последната песен за теб.
Дали ще ти трогне сърцето?
Че слънце си, аз – слънчоглед.
Все гледам с копнеж към небето.
И търся познат силует,
но слънцето нощем не свети.
© Ив Todos los derechos reservados