Aug 3, 2010, 4:19 PM

Последната песен 

  Poetry » Love
972 0 8

 

Последната песен

 

Последната песен за теб

едва ли ще бъде последна.

Сърцето -  замръзнало в лед,

но стига ми да те погледна

 

и пак се взривява светът.

Каква ли е тази магия?

Че искам да върна мига

и в свойта душа да го скрия.

 

Последната песен за теб.

Дали ще ти трогне сърцето?

Че слънце си, аз – слънчоглед.

 

Все гледам с копнеж към небето.

И търся познат силует,

но слънцето нощем не свети.

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??