През август роза цъфтеше,
но тя, уви, така увяхна.
Тъй и щастието с мене беше,
но ти от живота ми побягна.
Няма хармония в него веч,
само болката остана.
Когато твоята усмивка е далеч,
смисъл в живота ми няма.
© Георги Todos los derechos reservados