6 дек. 2018 г., 20:12  

Последната роза на лятото 

  Поэзия » Любовная
751 0 0

През август роза цъфтеше,

но тя, уви, така увяхна.

Тъй и щастието с мене беше,

но ти от живота ми побягна.

 

Няма хармония в него веч,

само болката остана.

Когато твоята усмивка е далеч,

смисъл в живота ми няма.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??