8 nov 2011, 10:14

Последни бледи надежди 

  Poesía » Otra
417 1 0

Последни бледи надежди

 

 

 

Поредният провал -
за пореден път изгубена надежда.
Поредният път,

който на никъде не ме отвежда.

 

 

За пореден път чувам съдника
в главата ми строго да нарежда.
За пореден път всичко си отива -
не ми се иска, но така изглежда.

 

 

Докоснах се до самотата
и до множество нещастия.
Опитах и от добротата,
и какви ли не препятствия.

 

 

Имаше време, в което бях щастлив,
радвах се на цветовете на дъгата.
Сега красотата е изместена от облак сив,
а дълбоко във душата скрита е тъгата.



Която често се показва.

И жестоко ме наказва.

 


В. Николов


07.11.2011г.

© Веселин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??