28 sept 2006, 22:08

Последните капки дъждовни 

  Poesía
660 0 11
/преработено/

Последните капки излива небето,
протяжно и тъжно...Проплакващ
саксофон на влюбен самотник...
Подпрян на стената
под една червена реклама.
И даже тротоарът със него
е бял, попил аромата на влага
и на вятъра, който е пял и пригласял
със струйките водни балади.
Сега ридае и вие
със тъжният саксофон и замлъква
небето...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??