28.09.2006 г., 22:08 ч.

Последните капки дъждовни 

  Поезия
659 0 11
/преработено/

Последните капки излива небето,
протяжно и тъжно...Проплакващ
саксофон на влюбен самотник...
Подпрян на стената
под една червена реклама.
И даже тротоарът със него
е бял, попил аромата на влага
и на вятъра, който е пял и пригласял
със струйките водни балади.
Сега ридае и вие
със тъжният саксофон и замлъква
небето...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??