7 dic 2008, 23:32

Последно... 

  Poesía » De amor
781 0 1
Последна чаша тази вечер пия -
налей, кръчмарю, по едно,
че болката не зная как да скрия,
налей от най-тежкото вино!

Последната цигара паля -
димът е моето легло.
И като нея днес изгарям,
щом чух: "Било, каквото е било"!

Последно слушам тази тъжна песен -
за несподелената и страдаща любов.
Последно е в сърцето мое есен,
не ще очаквам аз от него зов!

Последна вечер е със мен тъгата,
последно капят моите сълзи.
Последен път обичам във живота,
след него няма за кого да ме боли!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??