9 mar 2011, 11:41

Последно... 

  Poesía
416 0 4


Рисунки
карандашом via IsaiahKS.

 

 

Странник съм…

Без нищо.

Без адрес.

Клошар,

нахално

седнал в „първа класа”.

Пияница,

почерпил всичките

наред,

загубил път

към свойта маса…

И ето!

Трябва ми

един прозорец!

И малко повече

от мигновение,

да мога да

прелея в бялото…

Единствения цвят -

Червения!

 

Б. Калинов

07.03.2011г.

Пловдив

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??