11 feb 2008, 9:04

Последно бдение 

  Poesía » Otra
517 0 2

Още сънувам онези светове,
които ми показа...
Търся оправдание в лудостта,
но как да те запазя
близо до мен,
та ти дори не съществуваш.
Сякаш ме убива реалността:
"Събуди се, пак сънуваш."
Имам нужда от теб,
така се нуждая от спасение.
Но няма никой до мен
и стича се по дланите кръвта...
поема своето последно бдение.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??