14 feb 2009, 11:20

Последно "обичам те" 

  Poesía » De amor
647 0 0
Последно "обичам те"

Лицето ти е по-красиво сега,
гримирано от хладната боя на смъртта.
Лежиш самотна там, в ковчега закован.
И ето, душата ти напуска мрака,
и лицето ти отново огря ни със своята красота,
към светлината политаш и ми казваш ела...
Протегнах ръката си, но не достигам до твоята...
И след миг усещам всичко как по-светло става,
дори във вечно черната погребална стая
За секунда видях как нещо ме повдигна
и помогна ми до теб да достигна.
Студената ти длан докоснах аз
и замръзнах целият завчас.
Но усетих как нещо ме загрява,
твоята песен беше това,
песента, която винаги ще чакам в самота...
.................................................
След теб вече нищо не остана,
сърцето ми е празно,
а душата ми я няма.
Само спомените радост ми донасят
и до теб за кратко ме занасят.
И за миг пред моите очи ,
твоите горят с огън силен, с огън жив...
И пак за твоите ръце си спомням,
за твоите нежни длани,
но споменът болезнено
посоли моите рани.
И сълзи от очите ми валяха,
спомням си и последните ти думи за мене бяха.
Слова, които и за миг не ще забравя.
Да! В ума си чувам ги дори сега
колко хубави са те...
О, как красиво ми каза обичам те!



© Дайдо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??