8 nov 2022, 19:05

Последно парче 

  Poesía » Otra
252 0 0

Открих те преди време
в това всекидневно лице.
Но продължавам да търся
пак теб и всеки дефект,
който така ми приляга,
а нуждата в мен все мълчи
на мълчанието твое,
а в отговор ѝ се ще да крещи.
Знам, ще дойдеш отново,
когато решиш да сгрешиш.
Остави тази мисъл!
Защото ще се нараниш.
Не отглеждай надежда
на такъв непригоден терен - 
този път е без изход
и води само навътре във мен.
Все още те виждам 
в това всекидневно лице,
запечатан в очите ми -
на огледалото ти последно парче.

 

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??