16 mar 2007, 15:41

Последно "сбогом" 

  Poesía
654 0 6

Последното ми "сбогом" е това.
Нуждая се от теб,
но не издържам в този плен -
да си така далеч,
да си толкова добър и прекрасен.
Прекалено красиво е,
за да ми се случва.
И в най-големите ми мечти
не съм си представяла
такова чудо като теб.
Страх ме е, че обичам те
все повече след всяка среща.
Страх ме е, че ще страдам много.
Затова тръгвам...
Това е последното ми "сбогом".
Прости ми...

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??