Mar 16, 2007, 3:41 PM

Последно "сбогом" 

  Poetry
648 0 6

Последното ми "сбогом" е това.
Нуждая се от теб,
но не издържам в този плен -
да си така далеч,
да си толкова добър и прекрасен.
Прекалено красиво е,
за да ми се случва.
И в най-големите ми мечти
не съм си представяла
такова чудо като теб.
Страх ме е, че обичам те
все повече след всяка среща.
Страх ме е, че ще страдам много.
Затова тръгвам...
Това е последното ми "сбогом".
Прости ми...

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??