16 мар. 2007 г., 15:41

Последно "сбогом" 

  Поэзия
649 0 6

Последното ми "сбогом" е това.
Нуждая се от теб,
но не издържам в този плен -
да си така далеч,
да си толкова добър и прекрасен.
Прекалено красиво е,
за да ми се случва.
И в най-големите ми мечти
не съм си представяла
такова чудо като теб.
Страх ме е, че обичам те
все повече след всяка среща.
Страх ме е, че ще страдам много.
Затова тръгвам...
Това е последното ми "сбогом".
Прости ми...

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??