16 ago 2007, 8:33

Последно (сълзи) 

  Poesía
661 0 8

И сълзите ми няма да те помнят,
изплакани в този летен ден.
И очите ми няма да те помнят,
изгледани в този летен ден.
Но сърцето ми ще те помни,
защото взе си ти парче от мен.

16.08.2007  01:28

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??