Aug 16, 2007, 8:33 AM

Последно (сълзи) 

  Poetry
608 0 8

И сълзите ми няма да те помнят,
изплакани в този летен ден.
И очите ми няма да те помнят,
изгледани в този летен ден.
Но сърцето ми ще те помни,
защото взе си ти парче от мен.

16.08.2007  01:28

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??